PĂȘIM ÎMPREUNĂ
PENTRU O LUME MAI BUNĂ
Walking Month este o competiție sportivă și caritabilă ce are loc anual în România, Malta, Portugalia, Marea Britanie și Irlanda. Mii de oameni încearcă să facă pași cât mai mulți timp de o lună, pentru propria lor sănătate și pentru a strânge fonduri dedicate unei cauze sociale.
Betfair-Romania-Development-white-logo
BT-white-logo
Walking Month a început ca o competiție internă în cadrul Betfair Romania Development, care din 2015 a fost deschisă întregii comunități și dedicată strângerii de fonduri pentru cauze sociale. În fiecare an, promovăm un proiect de impact al unui ONG de încredere, oferind fonduri și vizibilitate. Din 2018, parteneriatul cu Banca Transilvania ne-a permis să ne dublăm impactul!
1.035.592 lei
donați pentru proiecte caritabile
2015 42000lei
2016 132126lei
2017 146520lei
2018 295000lei
2019 419946lei
ANI DE FAPTE BUNE
La edițiile anterioare ale Walking Month, am strâns fonduri pentru a echipa un spital de copii, a dubla capacitatea singurului taxi comunitar din Cluj, pentru a finanța activitatea campionilor paralimpici de la clubul Lamont și pentru a crea o ambulanță socială!
0
ediții
0
concurenți
0
milioane de pași
2019: Unim cele două Românii!
2018: Campionii de suflet ai României
2017: Fă plinul BeardMobilului!
2016: Walk so they can walk!
2015: Amenajare Terapie Intensivă (Spitalul de Copii)
wm-logo

PARTENERIAT PENTRU EDIȚIA 2020

Faci parte dintr-o companie responsabilă, care vrea să se implice în comunitate? Vino alături de miile de oameni care răspund anual apelului Walking Month: poți oferi premii pentru concurenți, îți poți înscrie colegii în Cupa Companiilor sau poți dona pentru ONG-ul partener.
OFERĂ PREMII CONCURENȚILOR

Premiile atractive ne ajută să facem Walking Month un concurs tot mai popular an de an. Sponsorii concursului sunt promovați în newslettere, pe acest site, aplicația Walking Month, pe canalele noastre de social media. Ne vedem la festivitatea de premiere?

INTRĂ ÎN CUPA COMPANIILOR!

Căutăm companiile cu cei mai activi angajați: susține participarea propriei echipe sau încurajează-ți angajații să facă mișcare! Compania va apărea într-un clasament dedicat Cupei Companiilor în timpul Walking Month, separat de clasamentul general.

SUSȚINE ONG-UL PARTENER

În fiecare an, Walking Month strânge fonduri pentru un ONG de încredere, a cărui cauză o promovează. Poți sponsoriza direct asociația sau fundația care ne vor fi partenere în 2020, iar noi îți vom oferi kituri de participare pentru echipa ta.

Unde te putem contacta?
Lasă-ne numele, compania pe care o reprezinți și o adresă de email. Un coleg din echipa Walking Month te va contacta pentru a discuta despre un parteneriat pentru ediția 2020!
Datele introduse prin acest formular sunt folosite doar pentru a te contacta și nu vor fi incluse în campanii de marketing.

#MIȘCAREACONTINUĂ
CONCUREAZĂ ÎN 2020!

Vrei să fii primul concurent la startul ediției 2020 a Walking Month? Înscrie-te la newsletterul nostru prietenos în care vom anunța cauza aleasă pentru acest an, calendarul, premiile și toate detaliile oficiale, pe măsură ce vor deveni disponibile.

Un alt loc în care ținem legătură cu comunitatea creată în jurul mișcării Walking Month este pagina de Facebook – urmărește-ne pentru noutăți!

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Walking Month:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

NOUTĂȚI