fbpx

Cum funcționează Walking Month?

Echipe de maxim 4 persoane încearcă să facă pași cât mai mulți, timp de o lună, în timpul activităților de zi cu zi. Pașii sunt notați în aplicația Walking Month, iar cei mai plimbăreți câștigă premiile oferite de companii partenere. Cu toții câștigăm însă sănătate și contribuim la o cauză socială!

ÎNSCRIERI

Odată ce perioada de înscrieri este deschisă, te invităm să te înscrii alături de colegi și prieteni! Ca să te înscrii, ai nevoie de un telefon compatibil cu aplicația Walking Month și de un device care să îți numere automat pașii făcuți zi de zi – fie un fitness tracker, fie pur și simplu cu telefonul, dacă îi activezi această funcție și îl porți asupra ta.

Când te înscrii, poți alege un pachet de participare care are inclus fitness trackerul, care va rămâne al tău și după finalul competiției – vrem să te încurajăm să faci mișcare tot anul, nu doar în timpul Walking Month.

  1. Downloadează aplicația Walking Month din Google Play sau App Store.
  2. Creează-ți un cont sau activează un cont existent. Cu acest prilej, vei plăti taxa de înscriere: 100% din suma plătită merge direct la ONG-ul pe care îl sprijinim în anul respectiv, pentru că toate costurile concursului sunt suportate de organizatori.
  3. Invită-ți prietenii și formați o echipă împreună sau solicită să fii alocat într-o echipă creată aleatoriu, cu alți concurenți care au cerut acest lucru.

MECANISMUL CONCURSULUI

În perioada de concurs echipele formate din 4 persoane se întrec în numărul de pași pe care îl pot face, mergând pe jos cât de mult posibil în timpul activităților zilnice.

Astfel, timp de o lună, vei avea motive să faci mișcare și vei fi încurajat de încă trei colegi de echipă! Numărul de pași se poate nota manual în aplicația Walking Month. Opțional, pentru anumite modele de fitness trackers, este posibil ca sincronizarea să se realizeze automat, folosind ca „intermediari” între aplicația trackerului și aplicația Walking Month platformele Google Fit sau Apple Health.

După cele 4 săptămâni de concurs, publicăm clasamentul echipelor și dăm premii celor care au umblat cel mai mult! Fiecare concurent câștigă însă un plus la propria stare de bine și sănătate – de aceea, ne place să spunem că Walking Month este singurul concurs din care fiecare câștigă, indiferent de locul ocupat în clasament.