fbpx

2019: Unim cele două Românii!

În 2019, am creat prima Ambulanță Socială din Transilvania: un vehicul special echipat pentru a călători în comunități izolate sau vulnerabile și a oferi asistență medicală, juridică și socială. Ambulanța Socială a fost pusă în funcțiune de donatorii Walking Month și va fi pusă în mișcare de voluntarii Beard Brothers și ai asociației „Hans Spalinger” Cluj.
Unim cele două Românii este chemarea care ne-a mobilizat în 2019: concurenții Walking Month, predominant din mediul urban, au strâns fonduri pentru prima ambulanță socială din Transilvania. Acest vehicul special echipat va călători în comunități rurale izolate, în comunități vulnerabile sau marginalizate, pentru a oferi asistență medicală, socială și juridică.
1
concurenți
care au donat
1
lei donați
pentru ambulanța socială
1
pași
făcuți de concurenți
Partenerii ediției 2019

Beard Brothers, probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România, s-a înființat în noiembrie 2013, fiind frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

Asociația „Hans Spalinger” Cluj este o comunitate terapeutică și educativă pentru copiii cu nevoi speciale din județul Cluj. Centrul de Zi, Centrul de Consiliere și Centrul de Pedagogie Curativă fac din asociație unul dintre cei mai experimentați parteneri în domeniul serviciilor medicale și sociale, în special în rândul grupurilor vulnerabile.

Zeci de voluntari și-au arătat disponibilitatea de a călători „la bordul” Ambulanței Sociale, pentru a-și oferi serviciile de specialitate: printre ei, personal medical, profesioniști din domeniul juridic și specialiști în asistență socială.

CU SPRIJINUL:

ȘTIRI DIN EDIȚIA 2019

ARHIVA EDIȚIEI

Regulament
Regulamentul oficial al ediției 2019 va rămâne disponibil online, pentru transparență.
Clasament
Fă cunoștință cu câștigătorii competiției, care au stabilit adevărate recorduri, și vezi unde s-a clasat echipa ta.
CALENDAR 2019

Perioada de înregistrări
19 august – 11 septembrie 2019

Competiția Walking Month
16 septembrie – 15 octombrie 2019
Doar pașii făcuți în această perioadă sunt numărați în cadrul concursului.

Festivitatea de premiere
22 octombrie

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.