fbpx

2022: Donăm 1.000.000 de minute de mișcare pentru copii

Am donat (mai mult de) 1 milion de minute de mișcare pentru copii!

Prin competiția Walking Month 2022, am ajutat sute de copii din categorii vulnerabile să descopere bucuria sportului și a prieteniei. Concurenții noștri au oferit peste „1 milion de minute de mișcare”, adică activități sportive special adaptate pentru copii aflați în situații speciale.
1
concurenți
care au donat
1
lei donați
pentru cei mici
1
pași
făcuți de concurenți
Asociația CERT Transilvania a ajutat 25 de copii care cresc fără părinți la mănăstirea Dumbrava de lângă Turda să facă sport și dans și să deprindă abilități de mișcare și socializare utile viața întreagă.
Asociația Caiac Smile a implicat160 de elevi de la Liceul de nevăzători din Cluj-Napoca într-o săptămână intensă de inițiere în ski. Da, de iarna trecută, nevăzătorii au reușit să simtă senzația unei coborâri perfecte pe o pârtie de ski!
Asociația Minute de mișcare a oferit pentru 25 de copii din familii cu posibilități financiare reduse posibilitatea de a participa la drumeții și activități sportive variate, menite să îi introducă în lumea sportului și să le dezvăluie avantajele unui stil de viață activ și sănătos.
WALKING MONTH 2022 A FOST ORGANIZAT CU SPRIJINUL:

ȘTIRI DIN EDIȚIA 2022

ARHIVA EDIȚIEI

Clasament 2022
Partenerii competiției i-au răsplătit pe cei mai plimbăreți concurenți, dar pentru că ne întrecem în principal pe noi înșine, am avut o mulțime de premii trase la sorți!
Regulament 2022
Regulamentul oficial al ediției 2022 va rămâne disponibil online, pentru transparență.
CALENDAR 2022

Perioada de înregistrări
din 3 octombrie

Competiția Walking Month
31 octombrie – 30 noiembrie 2022
Doar pașii făcuți în această perioadă sunt numărați în cadrul concursului.

Festivitatea de premiere
13 decembrie