2022: Donăm 1.000.000 de minute de mișcare pentru copii

Intră în competiția Walking Month și ajută sute de copii din categorii vulnerabile să descopere bucuria sportului și a prieteniei. Vei oferi un milion de minute de mișcare pentru cei mici, în timp ce vei câștiga sănătate printr-un stil de viață activ. Știi cât mult bine poți face cu câțiva pași?


Asociația CERT Transilvania ajută 25 de copii care cresc fără părinți la mănăstirea Dumbrava de lângă Turda să facă sport și dans și să deprindă abilități de mișcare și socializare utile viața întreagă.


Asociația Caiac Smile ajută 160 de elevi de la Liceul de nevăzători din Cluj-Napoca cu o săptămână intensă de inițiere în ski. Da, din această iarnă, și nevăzătorii vor putea să simtă senzația unei coborâri perfecte pe o pârtie de ski.


Asociația Minute de mișcare ajută 25 de copii din familii cu posibilități financiare reduse să participe la drumeții și activități sportive variate, menite să îi introducă în lumea sportului și să le dezvăluie avantajele unui stil de viață activ și sănătos.WALKING MONTH 2022 E ORGANIZAT CU SPRIJINUL: