fbpx

Împreună pentru Cluj în Cupa Companiilor

2023-Companies-Challenge-Routier

Ediția 2023 a beneficiat de cel mai mare număr de companii care au susținut concursul Walking Month înscriindu-și echipa în competiției: 54 de companii au ales să participe și să contribuie la construcția primului parc incluziv din oraș.

Companiile participante susțin participarea propriilor angajați și sponsorizează Serviciul de Ajutor Maltez în România, contribuind astfel în mod direct la îndeplinirea obiectivelor ediției. Clasamentul Companies’ Challenge este întocmit separat de cel general Walking Month, iar cele două nu se influențează reciproc; aici, contează media numărului de pași / angajat pentru a obține locul în clasament al fiecărei echipe. Simultan, concurenții înscriși prin companii au aceleași drepturi și șanse la premii și sunt la rândul lor luați în calcul în clasamentul general.

La ediția 2023, Cea mai activă companie din Cluj s-a dovedit a fi Routier European Transport, cu o medie de 1.079.478 de pași / angajat în perioada concursului. Ei au fost urmați pe podium de echipele Euro GSM și un-doi centru de plăți.

Descarcă aici clasamentul complet, în format PDF