fbpx

2021: Ducem sănătate la sate!

În septembrie 2020, programul „Masa pe roți” al SAMR risca să fie suspendat după 25 de ani de existență. Numărul tot mai mare de solicitanți și perioada dificilă prin care trecem făceau ca hrana oferită celor 120 de bătrâni să nu-și mai găsească finanțarea necesară. Walking Month a strâns donații care vor asigura cel puțin un an de mese pentru seniorii aflați în dificultate.
Dacă și tu crezi că e mai bine să previi, decât să vindeci, vei fi de acord că „prima linie” de apărare a sănătății noastre este cabinetul medicului de familie. Din păcate, în satele României sunt multe cabinete în care am descoperit igrasie pe pereți, instalații electrice improvizate, dușumele și pavaje care favorizează infecțiile.

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ și Asociația Medicilor de Familie Cluj și-au unit forțele pentru un proiect de renovare și reabilitate a unor asemenea spații: cabinete ale unor medici de familie din mediul rural care, împreună, au grijă de sănătatea a peste 10.000 de oameni.

1
concurenți
care au donat
1
lei donați
pentru renovarea cabinetelor medicale
1
pași
făcuți de concurenți
Beneficiarii ediției 2021

Asociația PRIMA DATĂ ACASĂ construiește locuințe simple, dar decente, pentru familii care nu au avut niciodată casa lor, iar în acest proiect a gestionat lucrările de renovare a cabinetelor medicale, alese în parteneriat cu Asociația Medicilor de Familie Cluj.

WALKING MONTH 2021 A FOST ORGANIZAT CU SPRIJINUL:

ȘTIRI DIN EDIȚIA 2021

ARHIVA EDIȚIEI

Clasament 2021
Din Walking Month, toată lumea câștigă, dar pentru câțiva dintre cei mai plimbăreți și norocoși premiile sunt oferite de partenerii competiției!
Regulament 2021
Regulamentul oficial al ediției 2021 va rămâne disponibil online, pentru transparență.
CALENDAR 2021

Perioada de înregistrări
16 august – 12 septembrie

Competiția Walking Month
16 septembrie – 15 octombrie
Doar pașii făcuți în această perioadă sunt numărați în cadrul concursului.

Festivitatea de premiere
21 octombrie

Cabinetele medicale renovate prin Walking Month

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.