fbpx

Tutorial: cum să creezi și activezi un cont

Cum să îți creezi și activezi un cont

Prima dată la Walking Month? Bine ai venit și mulțumim pentru că ai decis să te implici! În această pagină, îți vom arăta cum să descarci aplicația și să îți creezi un cont nou de utilizator, pentru a intra în concurs.

Pasul 1. Descarcă aplicația Walking Month

Dacă ai iPhone, vei găsi aplicația în App Store; dacă telefonul tău are ca sistem de operare Android, destinația potrivită este Google Play.

Deschide această pagină pe telefonul mobil și dă click pe butonul potrivit pentru a descărca aplicația Walking Month.

Pasul 2. Creează-ți un cont

Deschide aplicația nou instalată; dacă e cea corectă, te întâmpină cu un ecran cu logo-ul Walking Month și data de start a sezonului curent.

Primele opțiuni de sus sunt pentru utilizatorii existenți; ca să pornești la drum, va fi nevoie să îți creezi un cont. Apasă pe butonul ÎNREGISTRARE pentru a continua.
Dacă vrei să afli mai multe despre Walking Month fără să te înregistrezi, ai această opțiune în josul paginii.

wm22-splash@1x
tut-login

Pasul 3. Introdu datele contului

Fiecare concurent Walking Month este identificat prin email, care ne permite și să păstrăm legătura și să confirmăm cele mai importante informații, precum plățile. Pentru a crea un cont nou, introdu emailul pe care vrei să îl folosești. Setează o parolă cât mai sigură (nu repeta parole din altă parte!).

Cu ce îți exprimi acordul aici?

Dacă intri în concurs, ne vei transmite nu doar nume, prenume sau email, ci și date precum numărul zilnic de pași, esența concursului Walking Month. Bifează prima opțiune pentru a-ți exprima acordul cu Regulamentul concursului și Politica de date personale și a putea intra în concurs.

Următoarele sunt opționale, dar utile:

  • Notificări pe telefon – aplicația Walking Month va putea să îți atragă atenția cu notificări de tip push. Ele includ știri din concurs și o funcție foarte utilă: să îți amintim să sincronizezi pașii, pentru a nu-i pierde!
  • Emailuri – dacă ne dai voie să te contactăm prin email, vei primi știri din concurs (de regulă, săptămânal în timpul competiției și în rest doar dacă e necesar). Cu această opțiune ne vei da voie să îți trimitem lucruri precum codurile de reduceri oferite doar pentru concurenții Walking Month, adică pe care nu le putem face publice pe Facebook.
tut-new-account

Pasul 4. Confirmă adresa de email

Odată ce ai parcurs pașii anteriori, aplicația va trimite un email către adresa introdusă.

Deschide aplicația de email și mesajul nostru (poți face acest lucru pe telefon sau pe orice alt dispozitiv). Emailul cuprinde un link pe care trebuie să apeși pentru a confirma că adresa de email introdusă în aplicație îți aparține. Urmează linkul și vei primi un mesaj de confirmare.

PROTIP: Profită de prilej și adaugă adresa contact@walkingmonth.ro în Agendă / Contacte. În acest fel, e mult mai puțin probabil ca mesajele noastre să ajungă în spam.  Nu risca să pierzi mailuri precum clasamentul sau noutăți și concursuri, în timpul competiției!

tut-ready

Pasul 5. Descoperă cauza pe care o susținem

Odată ce ai creat contul, profită de ocazie și apasă de „Cauza din 2021” pentru a descoperi proiectul caritabil pe care Walking Month îl susține la această ediție. Avem o pagină dedicată proiectului și sperăm ca aceste informații să te convingă să îl susții.

100% din taxele de participare reprezintă donații pentru asociația non-profit parteneră (organizatorii Walking Month acoperă inclusiv costurile comisioanelor bancare, astfel încât fiecare bănuț să conteze!).

Când ești gata, apasă pe Activează-ți contul.

pas-06
tut-cause

Pasul 6. Activează contul printr-o donație

Ne dorim ca Walking Month să fie un concurs accesibil, în care cât mai mulți oameni să se poată implica ușor, având în același timp opțiuni și pentru cei care vor să doneze și să ajute mai mult.

De aceea, în fiecare an sunt disponibile diverse pachete de participare. Acestea pot conține sau nu o brățară fitness, precum și alte cadouri de participare. În aplicație, vei găsi descrierea detaliată a fiecărui pachet.

Odată ce alegi pachetul, aplicația îți va solicita să îți confirmi selecția și, odată făcut acest lucru, te va direcționa pe pagina de plată. Poți observa că plata este gestionată de un procesator specializat și sigur – datele cardului nu ajung la noi -, dar și faptul că plata reprezintă o donație direct în contul special deschis de asociația parteneră pentru proiect.

Introdu datele cardului și apasă pe butonul din partea de jos. Mulțumim pentru că ai ales să ajuți!

tut-packages
pas-11

Pasul 7. Ești gata să pornești la drum!

Cu un cont activ, acum vei putea:

  • să creezi o echipă – vei deveni căpitan și vei putea invita alți membri direct din aplicație
  • să te alături unei echipe create de altcineva – acceptă o invitație primită în aplicație
  • să ceri să te alocăm într-o echipă creată aleatoriu, alături de alți concurenți care doresc același lucru
  • să alegi să nu faci parte din nicio echipă.

De asemenea, îți poți seta o notificare care să te anunțe că a început competiția, pentru a fi gata la start!

tut-reminder