fbpx

2017: Fă plinul BeardMobilului!

Pornit cu dorința de a ajuta singurul serviciu de taxi comunitar din Cluj să-și acopere cheltuielile pentru un an, concursul caritabil Walking Month organizat de Betfair Romania Development încheie ediția 2017 cu donații care permit achiziționarea unui al doilea autovehicul și asigurarea cheltuielilor pentru ambele.
Pornit cu dorința de a ajuta singurul serviciu de taxi comunitar din Cluj să-și acopere cheltuielile pentru un an, concursul caritabil Walking Month, organizat de Betfair Romania Development, a încheiat ediția 2017 cu un bilanț spectaculos.

Donațiile participanților au permis nu doar atingerea scopului propus, ci chiar achiziționarea unui al doilea autovehicul, care va servi aceluiași scop: transport gratuit pentru persoanele care nu pot umbla, prin asociația Beard Brothers.

1
concurenți
care au donat
1
lei donați
pentru Beard Brothers
1
pași
făcuți de concurenți
beard-brothers
Partenerii ediției 2017

100% din taxele de înscriere ale participanților la Walking Month au reprezentat donații directe către asociația non-profit Beard Brothers, cea care operează serviciul de transport gratuit Beard Mobile.

Această mașină transportă persoanele care nu se pot deplasa singure pe drumurile esențiale precum la spital sau școală, oferind practic unor categorii vulnerabile acces la educație și servicii medicale, redându-le mobilitatea pe care majoritatea oamenilor o consideră implicită.

Serviciul operează în regim de voluntariat, în limita fondurilor disponibile pentru combustibil și cu șoferi voluntari.

După ediția 2017 a Walking Month, succesul programului Beard Mobile a convins Primăria Municipiului Cluj-Napoca să preia costurile de operare ale acestui serviciu de interes public!

CU SPRIJINUL:

ȘTIRI DIN EDIȚIA 2017

ARHIVA EDIȚIEI

Clasament cat. amatori
Locul 1 - Ultrarunners
Locul 2 - Tarahumara
Locul 3 - Non-Stop
Clasament profesioniști
Locul 1 - echipa Skywalkers
Locul 2 - BG Soft
Locul 3 - FlowerS Power.
CALENDAR 2017

Competiția Walking Month
11 septembrie – 10 octombrie
Doar pașii făcuți în această perioadă sunt numărați în cadrul concursului.

Festivitatea de premiere
23 octombrie

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.