fbpx

Start înscrieri în Walking Month 2022

vizual cauze_WM_820x360px

Înscrierile în competiția caritabilă Walking Month 2022 încep de astăzi! Anul acesta, mișcare Walking Month își propune să ajute 200 de copii fără părinți, tineri nevăzători și sute de copii din familii cu venituri foarte mici să (re)descopere bucuria sportului și a unui stil de viață activ.

100% din taxele de participare sunt direcționate către cauze sociale. Walking Month  2022 susține trei asociații non-profit care lucrează cu copii și tineri, implicându-i pe aceștia în activități sportive, sub umbrela proiectului „Donăm un milion de minute de mișcare pentru copii”.

  • Asociația CERT Transilvania va ajuta 25 de copii care cresc fără părinți la mănăstirea Dumbrava de lângă Turda să facă sport și dans și să deprindă abilități de mișcare și socializare utile viața întreagă.
  • Asociația Caiac Smile va ajuta 160 de elevi de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca cu o săptămână intensă de inițiere în ski, după ce a investit în accesibilizarea pârtiilor, pentru a face posibile asemenea experiențe.
  • Asociația Minute de mișcare va ajuta 25 de copii din familii cu posibilități financiare reduse să participe la drumeții și activități sportive variate, menite să îi introducă în lumea sportului și să le dezvăluie avantajele unui stil de viață activ și sănătos.

Sportul este încă un lux pentru mulți copii din Cluj. În lipsa mijloacelor financiare sau a dotărilor pentru cei cu nevoi speciale, sunt mii de tineri care nu vor cunoaște libertatea și educația pentru viață pe care o primești prin sport.  Vrem să schimbăm acest lucru și suntem recunoscători miilor de participanți ce ni se alătură în mișcarea Walking Month. E o comunitate incredibilă de oameni implicați, care schimbă lumea în bine, ce se coagulează an de an în jurul inițiativelor noastre”, spune Ioana Popa, General Manager Betfair Romania Development, compania care organizează concursul încă din 2015.

Toate costurile organizării Walking Month sunt suportate de către Betfair Romania Development, în parteneriat cu Banca Transilvania, astfel că 100% din taxele de înscriere plătite de participanți vor reprezenta donații pentru achiziția de echipamente sportive și organizarea de activități.  Cu o mobilizare pe măsura ultimelor ediții, participanții ar putea să strângă suficienți bani pentru a asigura un total de 1.000.000 de minute de mișcare pentru cei mici!

Ca să participi, trebuie doar să descarci aplicația Walking Month din AppStore sau Google Play.

Te așteptăm la start!