fbpx
UMBLĂM ȘI OFERIM
20.000 DE „MESE PE ROȚI”
Zeci de bătrâni care trăiesc singuri primesc zilnic o masă caldă, cu sprijinul voluntarilor Serviciului de Ajutor Maltez în România. Din 17 august, descarcă aplicația Walking Month, donează pentru un an de „Mese pe roți” și intră în competiție!
apple-appstore-badge
Betfair-Romania-Development-white-logo
BT-white-logo
samr-white-logo

Intră în concursul Walking Month: timp de o lună, vei încerca să faci pași cât mai mulți, într-o echipă cu alți trei membri ai familiei, prieteni sau colegi!

100% din taxele de înscriere reprezintă donații direct către Serviciul de Ajutor Maltez în România, pentru proiectul „Masa pe roți”, care oferă o masă caldă bătrânilor singuri din Cluj. Walking Month este organizat de Betfair Romania Development, în parteneriat cu Banca Transilvania.

clasament walking month 2020
Descoperă câștigătorii ediției 2020, adică 538 de echipe formate din oameni care au înțeles că, anul acesta, e mai important ca niciodată să ajutăm! Datorită vouă, Serviciul de Ajutor Maltez în România va livra, cu siguranță, cel puțin 20.000 de „Mese pe roți” în anul ce vine!
Partenerii Walking Month

ÎNSCRIERI
17 august – 11 septembrie

Activează-ți contul în aplicația Walking Month în această perioadă pentru a intra în concurs.

ECHIPE
până în 11 septembrie

Imediat ce contul tău este activ, vei putea forma o echipă, te vei putea alătura uneia sau poți cere să fii alocat aleatoriu.

COMPETIȚIE
14 septembrie – 13 octombrie

De acum, lăsăm mașinile acasă și liftul la parter: timp de o lună, încercăm să umblăm pe jos cât mai mult!

PREMIERE
22 octombrie

Cei mai plimbăreți, dar și cei mai norocoși, vor fi răsplătiți cu premii oferite de partenerii Walking Month.

Donează pentru a intra în concurs!
PACHETE DE PARTICIPARE
Orice pachet ai alege, 100% din ceea ce plătești pentru participarea la Walking Month reprezintă o donație către Serviciul de Ajutor Maltez în România (SAMR). Toate donațiile făcute în aplicația Walking Month ajung direct în contul asociației, pentru programul „Masa pe roți”.
Pentru a alege pachetul și a dona, descarcă aplicația Walking Month!
VREI SĂ AJUȚI MAI MULT?

Poți să contribui și să susții programul „Masa pe roți” cu donații suplimentare pachetelor de participare – sau fără să participi la Walking Month.

BASIC
99
RON
100% donați către SAMR
Activarea contului
Mască Walking Month
Borsetă Walking Month
PREMIUM
149
RON
100% donați către SAMR
Activarea contului
Mască Walking Month
Borsetă Walking Month
În acest an, în contextul dificultăților logistice impuse de pandemia COVID-19, nu există pachete care să includă un fitness tracker. Puteți participa cu propriul fitness tracker, indiferent de model, sau numărând pașii cu o aplicație instalată direct pe telefonul mobil, precum Google Fit sau Apple Health.

Descarcă aplicația

Descarcă și instalează aplicația Walking Month pe telefonul tău pentru a intra în concurs și a dona pentru Serviciul de Ajutor Maltez! Împreună, ne dorim să asigurăm o masă caldă zilnică pentru 120 de bătrâni care trăiesc în izolare, timp de un an.
ȘTIRILE WALKING MONTH

Urmărește competiția pas cu pas!