fbpx

START Înscrieri: descarcă aplicația și intră în concurs!

Dacă vrei să participi la un concurs care te va ajuta să fii mai activ și să trăiești sănătos, descarcă aplicația Walking Month din App Store sau Google Play. Timp de o lună, vei fi motivat să faci pași cât mai mulți!
Perioada de înscrieri la Walking Month începe oficial astăzi, 17 august!
Dacă vrei să participi la un concurs care te va ajuta să fii mai activ și să trăiești sănătos, descarcă aplicația Walking Month din App Store sau Google Play. Timp de o lună, vei fi motivat să faci pași cât mai mulți, alături de alți trei coechipieri pe care ți-i poți alege tu sau alocați aleatoriu de organizatori.

Câștigătorii Walking Month vor fi toți cei care vor reuși ca în perioada concursului, 14 septembrie – 13 octombrie, să aibă un stil de viață mai activ. Partenerii concursului oferă premii, prin tragere la sorți, echipelor din clasament. LifeBox, TIFF, Electric Castle, Daisler Print House și z.one concept sunt printre companiile care au anunțat, deja, că vor susține ediția 2020!

Înregistrarea în Walking Month se face prin intermediul aplicației disponibile în App Store sau Google Play.

„Taxa de înregistrare” care se practică, în general, la competițiile sportive, este în cazul Walking Month o donație directă către Serviciul de Ajutor Maltez în România, beneficiarul ediției 2020 a Walking Month.

100% din sumele plătite la înregistrare sunt direcționate către susținerea programului „Masa pe roți”, respectiv pentru a oferi în următorul an 20.000 de mese calde pentru vârstnici care trăiesc singuri.