fbpx

LifeBox are un cadou pentru concurenții Walking Month!

Toți concurenții care se înscriu în Walking Month până la finalul zilei de 11 septembrie vor primi o surpriză plină de gust și sănătate, din partea Lifebox!

Toți concurenții care se înscriu în Walking Month până la finalul zilei de 11 septembrie vor primi o surpriză plină de gust și sănătate, din partea Lifebox!

Ca să mai faci un pas spre forma pe care ți-o dorești, alimentația cu adevărat sănătoasă este esențială. LifeBox îi recompensează pe toți cei care se înscriu la Walking Month, până în 11 septembrie. Provocarea LifeBox: folosiți competiția Walking Month ca o ocazie de a vă îmbunătăți și obiceiurile alimentare, cu meniuri create de medici nutriționiști dedicați sănătății noastre!

Codul de reducere LifeBox oferă 10% reducere și este automat trimis prin email concurenților, în mesajul care le confirmă înscrierea, cu subiectul „Felicitări pentru înscrierea la Walking Month!”. Fiecare concurent poate folosi codul o singură dată, pentru o comandă care să acopere un interval de la o zi la 14 zile.

Asigurați-vă că în aplicația Walking Month ne oferiți permisiunea de a vă contacta prin email, pentru a vă putea trimite și următoarele surprize oferite de partenerii competiției!

Despre Lifebox
LifeBox îți livrează în fiecare dimineață acasă sau la birou, un meniu gustos pentru întreaga zi. Concepute pentru un stil de viață sănătos și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric, meniurile de la LifeBox te vor ajuta să ajungi la forma și numărul de kilograme dorite. Poți alege unul din cele 5 meniuri diponibile în funcție de nevoi sau preferințe: Optim, Vegan, Veggie + Fish, Sport si Keto.
De ce să încerci experiența LifeBox
  • Scapi de kilograme simplu
  • Meniuri gândite de un doctor nutriționist
  • Porții calculate la kilocalorie
  • 170 de rețete gătite de chef
  • Câștigi timp pentru că nu mai trebuie să gătești